Om Dogman

Dogman är ett välkänt varumärke för många husdjursägare. Dogman startade i Lund 1965 och har idag sitt huvudkontor i skånska Åstorp. Vi marknadsför produkter som vi själva skulle vilja köpa till våra egna husdjur.

Redan då på 60-talet började vi sälja hundtugg. Det har gett oss många års erfarenhet och tid att hitta de bästa leverantörerna och utveckla produkterna. Vi är sedan flera år tillbaka störst på tugg i Norden. Idag har vi ett nära samarbete med några få tillverkare i Europa, Asien och Centralamerika, som vi ofta besöker. Tillsammans med dem utvecklar vi hela tiden nya tuggprodukter för hundar i hela Norden.

”Redan på 60-talet började vi sälja tuggben”

Gemenskap, Glädje och Trygghet

Dessa är våra ledord här på Dogman. Med våra produkter skapar vi gemenskap mellan familjens alla medlemmar – människor och djur. I gemenskapen fyller våra produkter en viktig funktion och är en källa till gemensam glädje. Vi värnar alltid om djurens och ägarens bästa. Våra produkter ska vara lätta och säkra för ditt djur och dig att använda. Vi värnar om vår miljö, både i ett kortsiktigt och långsiktigt perspektiv.

Vårt ansvar

Vi ställer höga krav på våra leverantörer. Vi är måna om att personalen har justa arbetsförhållanden. Dogman gör sedan många år tillbaka regelbundet besök på tuggfabrikerna för att försäkra oss om att vår ”code of conduct” (uppförandekod), efterlevs när det gäller etiskt, socialt och miljömässigt ansvar.

Trygga produkter

Dogman har sålt tugg, belöningar och tillbehör till hundar och våra andra husdjur i över 50 år. Vi säljer det vi själva skulle vilja köpa till våra egna älskade familjehundar. Därför kan du alltid känna dig trygg när du ger din hund ett tugg från Dogman.

Våra tugg, belöningar och andra tillbehör säljs i din lokala zoobutik och i många dagligvarubutiker.